Over ons

Over ons - geschiedenis

Jarenlange ervaring en vakmanschap

1968

Norbert Van De Walle start samen met een vennoot een afwerkingsbedrijfje. Kleinschalig, zoals dat gaat met alle startende ondernemingen. Muur- en plafondbekleding is hun specialiteit. Hun passie, werkijver, professionaliteit en hoge afwerkingsgraad doen snel de ronde.

1991

Na een jarenlange vruchtbare samenwerking gaan ze elk hun eigen weg. Norbert Van De Walle bv wordt opgericht.
Een paar jaar later neemt zoon Tom de zaak over. Onder zijn leiding groeit het familiebedrijf uit tot een kleine KMO waar kwaliteit en professionaliteit bovenaan staan.

2016

25 jaar na oprichting staat nog steeds een dynamisch team gespecialiseerde medewerkers voor u klaar! In ons eigen atelier vervaardigen wij deuren en meubilair op maat. Op de werf verzorgen wij zowel uitvoering, coördinatie als opvolging. Gaande van plafonds, wanden, schrijnwerk tot verbouwingen en totaalprojecten.

2020

Als extra service voegen we ruwbouw toe met als doel totaalprojecten van a tot z uit te voeren. Eind 2020 verhuizen het atelier en de burelen naar een nieuw adres, Meengracht 3 in Zottegem. Een nieuwe locatie met meer ruimte voor automatisering. Met de komst van het Grundner automatisch platenmagazijn in combinatie met een nesting- en zaagmachine is er een beter voorraadbeheer en aandacht voor de ergonomie van de werknemers.

Grundner automatisch platenmagazijn
Grundner automatisch platenmagazijn. Klik op de afbeelding om te zien hoe het werkt.