Realisaties

Kantoren

Onderwijs

Openbare diensten

Privé

Winkelruimtes

Zorgsector

Kantoren

Vastgoedkantoor Browaeys: zorgeloos verhuren en verkopen

Het nieuwe kantoor van Vastgoed Browaeys in Horebeke is een toonbeeld van moderne vormgeving. De ruime kantoorruimtes profiteren van een maximale lichtinval dankzij de grote raampartijen. Van De Walle Afwerkingsbedrijf werkte dit nieuwbouwproject tot in de puntjes uit.

Onderwijs

Kleuterschool Gavere: kleurrijk en speels ontwerp

De kleuterschool in Gavere langs de Stationsstraat valt op door zijn kleurrijk en speels ontwerp. Kleuters kunnen er naar hartenlust spelen en ravotten. Van De Walle realiseerde de opvallende gevelbekleding die perfect aansluit op de grote raampartijen en overdekte speelplaats. 

Sint-Franciscus-Instituut Melle: een droom die werkelijkheid wordt

Begin 2021 krijgt SFI Melle een nieuwe sportinfrastructuur. Het complex krijgt een complete make-over: van sportzalen met hogere plafonds tot nieuwe daken, vloeren, moderne kleedkamers en douches. Dankzij de goede opvolging en nauwkeurige uitvoering van Van De Walle genieten leerlingen er voortaan van gloednieuwe sportzalen en hypermoderne buitenterreinen.

Openbare diensten

Bond Moyson in Ronse: een natuurlijke look

Afwerkingsbedrijf Van De Walle neemt de renovatie van het Bond Moyson gebouw in Ronse voor zijn rekening. Dankzij de gedreven aanpak en nauwgezette uitvoering verloopt alles op wieltjes. De houten afwerking van plafonds, wanden, deuren en binnenschrijnwerk en vele ramen zorgen voor een lichte en natuurlijke uitstraling.

Privé

Woning krijgt stijlvolle make-over

De architect koos voor een industriële look met stalen balken in een opvallende kleur. De woning baadt in het licht dankzij de grote raampartijen en de lichtstraat in het dak. Van De Walle voerde deze karaktervolle renovatie uit met ervaring en vakmanschap. Het geheel krijgt een warme uitstraling door de keuze voor natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.

Winkelruimtes

Bloemenwinkel Dieraert: bloemen en planten in de spotlight

Afwerkingsbedrijf Van De Walle renoveert de bloemenwinkel Dieraert in Zottegem. Er komen verlaagde plafonds en decoratieve verlichting, met een eigentijds en verfijnd interieur als resultaat. Zo komt de schoonheid van de bloemen en planten volop tot zijn recht.

Zorgsector

Kasteel Hanet – AZ Maria Middelares: klassevolle renovatie

Bij de restauratie van het Kasteel Hanet wordt het historische pand in zijn volle glorie hersteld. Van De Walle neemt deel aan dit prestigieus project. Aan de parkzijde van het kasteel komt een glazen volume met een prachtig uitzicht. In het gebouw is plaats voorzien voor een bar, restaurant en kantoren.

AZ Sint Lucas bouwt nieuw medisch centrum in Lochristi: uitbreiding van kwaliteitsvolle zorg

Van De Walle Afwerkingsbedrijf bouwt mee aan het nieuwe medische centrum in Lochristi. Het gebouw krijgt een moderne look en biedt plaats aan verschillende specialisten die er consultaties en kleine ingrepen zullen uitvoeren. Het medisch centrum is verspreid over een gelijkvloers en twee verdiepingen en komt pal naast de nieuwe locatie van bakkerij Aernoudt.